Lucrări do-it-yourself acasă:

Inspirație, sfaturi, materiale plus satisfacția lucrurilor făcute de tine!

Te ajutăm să găsești inspirație, de la idei DIY (do-it-yourself) ușor de făcut până la soluții mai complexe. Vei găsi tot felul de lucrări creative, pentru care oferim pas cu pas sfaturi utile, practice și ușor de implementat prin imagini, descrieri, clipuri video și materiale necesare special concepute pentru lucrarea ta.

Fii dispus să faci lucrurile de unul singur și vei avea parte de satisfacția lucrului bine făcut. De aceea, ne-am propus să îți oferim absolut gratuit toate informațiile necesare pentru finalizarea cu succes a lucrării tale de acasă. Apoi arată-le prietenilor, rudelor sau cunoștințelor ce ai reușit să faci și convinge-i și pe ei!

Viziunea noastră

Vrem să fim mai mult decât un blog DIY, mai mult decât un ghid de montare și mai mult decât un consultant în vânzări. Ne place să credem că vom fi principalul formator de generații DIY, că vom influența formarea unei noi viziuni asupra lucrărilor făcute acasă și asupra capacității de a le face: pot, vreau, trebuie!

Bine, bine, totuși ce facem mai exact ?

Scriem despre subiecte DIY interesante: Oferim inspirație

Toate articolele noastre sunt alese în funcție de interesele voastre de a face o lucrare acasă, de a accepta o nouă provocare sau poate de a încerca o activitate nouă de … handyman.

Creăm ghiduri complete pentru lucrarea ta: Oferim sfaturi

Punem cap la cap toți pașii care trebuie parcurși pentru o lucrare: de la plan, pregătire și punere în practică, până la curățenie, depozitare și întreținere.

Facem lista de cumpărături: Oferim materiale

Pentru fiecare lucrare în parte calculăm necesarul de materiale și unelte pe care trebuie să le ai. Poți salva pentru mai târziu lucrările tale pe care ai de gând să le faci sau să le primești pe mail. La un clic distanță poți comanda livrarea necesarului tău acasă.

en_USEnglish
en_USEnglish