cum-sa-decorezi-bradul-de-craciun-min

Te întrebi cum să-ți decorezi bradul de Crăciun?

Casa ta reprezintă  mândria și bucuria ta, iar bradul este punctul central al acesteia  în perioada  sezonului festiv, meritând toată atenția ta. Fie că optezi pentru un brad artificial sau un brad natural, fii puțin mai creativ.

Indiferent de decorul pe care îl alegi Crăciunul acesta, scopul nostru este să te încurajăm să gândești „out of the box”, să te distrezi împodobind bradul și să îți aduci familia aproape în luna decembrie. La urma urmei, despre asta este vorba cu adevărat de sărbători.

În continuare vei găsi sfaturi prețioase și idei inedite pentru împodobirea bradului de Crăciun, cu ajutorul cărora îi vei impresiona pe cei dragi. Asigură-te că citești până la final înainte de a începe să decorezi.

În primul rând, în ceea ce privește bradul, o variantă ar reprezenta-o un brad natural, înalt și stufos, al cărui miros proaspăt îți va învălui toată casa. A doua variantă ar fi să investești într-un brad artificial confecționat din materiale calitative, deoarece este mai durabil și rezistă utilizării repetate în fiecare an, păstrându-și în același timp aspectul frumos.

Acum să trecem la decorul bradului de Crăciun.

Luminile

Primul pas în procesul de  decorare a bradului de Crăciun este adăugarea luminilor. Important  este să alegi o instalație care se potrivește cu bradul tău, astfel încât firul să fie ascuns printre ramuri. Iluminarea bradului din interior spre exterior îi va oferi un aspect mai dinamic și impunător. Recomandarea noastră este să alegi lumini calde, deoarece sunt mai blânde și relaxante, potrivite pentru decorul de Crăciun.

Decorațiunile 

  • Plasează prima dată decorațiunile tale preferate, pentru a le pune în evidență. 
  • Decorațiunile într-o singură culoare, dar mai multe dimensiuni și texturi vor crea continuitate.
  • Urmează ornamentele mai mari, distanțate uniform în brad
  • Completează cu ornamente de dimensiuni medii și mici. 
  • Asigură-te că pui câteva ornamente mai aproape de trunchiul bradului pentru a crea adâncime. Acestea vor reflecta lumina și îți vor face bradul să emane strălucire din interior. 
  • Finalizează cu un vârf de brad care să armonizeze întregul aspect.

Sugestii de decor pentru bradul de Crăciun

Există o mulțime de stiluri prin care bradul tău de Crăciun prinde viață în acest sezon, care o să arate extraordinar și pe un brad natural, dar și pe un brad artificial.  Ești liber să te inspiri și să alegi stilul care reflectă personalitatea ta și a casei tale.

1. Clasic-  Acest stil atemporal încorporează note clasice precum decorațiuni roșii și accente aurii, rezultând un brad elegant, care nu dă greș niciodată.

2.Winter Woodland- Una dintre cele mai populare tendințe este împodobirea bradului cu o anumită tematică. Albului,  fundamental pentru acest stil, deoarece reprezintă zăpada, îi poți adăuga diferite figurine, cum ar fi veverițe, vulpi, bufnițe, reni, păsărele și lista poate continua, astfel încât vei avea întreaga faună chiar la tine acasă. Cu siguranță copiii vor îndrăgi acest stil.

3. Pastel- Un brad într-o singură culoare pală,  spre exemplu roz sau albastru, este ceva mai puțin tradițional, însă coeziv,  și cu siguranță va atrage toate privirile și complimentele.

4. Statement- Pentru cei cu adevărat îndrăzneți, un brad alb asociat cu decorațiuni metalice este alegerea perfectă. Acest brad statement  va umple casa de strălucire.

5.  Floral- Poți decora bradul cu flori artificiale de diferse mărimi, culori și modele deosebite. Acestea vor da bradului o notă magică și va părea desprins din povești.

6.  Natural-  Poți alege culori și decorațiuni neutre, cum ar fi conurile și ornamentele simple, verdeața și naturalețea bradului reprezentând  piesa centrală.

7. Pene- Pentru un brad natural, îndeosebi, penele sunt o alegere minunată, pentru că pot  umple toate spațiile goale ale bradului și îl fac să pară  mult mai stufos. Pe lângă asta, estetic vorbind, acest brad pufos se mândrește cu un design ca și nins, dacă alegi pene albe. De asemenea oferă  o textură moale care este primitoare și grandioasă. 

Acum că am reușit să îți oferim inspirația de care aveai nevoie, rămâne să iei cea mai potrivită decizie care să reflecte personalitatea ta.

 Acum e momentul pentru a da frâu liber creativității tale!

Citește și despre idei DIY pentru decorațiunile de Crăciun.

Distribuie să vadă și alții:
en_USEnglish
en_USEnglish