Cauți idei despre amenajarea livingului? Acest lucru poate că te entuziasmează și te intimidează simultan. Oricum ar fi, noi ți-am pregătit câteva idei pentru a te inspira pentru amenajarea livingului tău.

Amenajare living cafeniu

idei-amenajare-living


Care este prima senzație pe care o ai atunci când privești acest living? 

Pentru noi este senzația de intimitate pe care o oferă. Cum s-a obținut această senzație?

 Dacă privim atent, în acest living avem un joc interesant de lumini și umbre, care crează contraste și accentuează zonele importante. Lumina naturală joacă un rol foarte importantă îmbinându-se perfect cu cea calda oferită de corpurile de iluminat.

 Mobilierul de un maro închis se îmbină perfect cu canapeaua de culoare bej și restul materialelor din living. 

Amenajare living mic și luminos

idei-amenajare-living

 Nu puține sunt cazurile în care vrem să amenajăm o camera, iar spațiul ne limitează alegerile. Ce putem face în această situație?

 Cheia succesului pentru a amenaja un living mic care să arate bine, constă în simplificarea procesului. Cea mai bună variantă este utilizarea mobilierului multuncțional și alegerea unor culori deschise. 

După cum putem observa din imagine, livingul, chiar dacă este mic, totul se îmbină așa cum trebuie, fără a aglomera câmpul vizual. Totul pare la locul său, iar lumina naturală nu face decât să accentueze senzația cameră spațioasă. 

O soluție des întâlnită este amplasarea unei canapele pe colț, pentru a câstiga tot mai mult spațiu. Coloristica din imagine este bazată pe nuanțe de alb, gri în contrast subtil cu elemente naturale cum ar fi lemnul și plantele.

Amenajare living modern cu balcon

idei-amenajare-living

 Cum ar fi ca balconul să fie o parte integrată a livingului și nu doar un loc de depozitare? Este o idee genială pentru a te bucura de mai mult spațiu și lumină naturală.

În acest tip de amenajare corpurile de iluminat joacă un rol important și oferă un joc de lumini și umbre interesant. Suprafețele laminate reflectă lumina și crează o atmosferă primitoare, numai bună de servit cafeaua pe canapea sau la geamul balconului.

Amenajare living modern și minimalist

Majoritatea ideilor de amenajare pentru living prezentate mai sus, au în comun ferestrele mari și culorile deschise.

idei-amenajare-living

 Ideea de amenajare a unui living modern a prins amploare în ultimii ani datorită simplității și eleganței acestuia. În exemplu de mai sus, aerul minimalist este oferit elementele alese pentru a decora. Lumina joacă și ea un rol important, fiind în concordanță cu albul care predomină suprafețele.

Centrul focal al livingului se află în zona canapelei, care este pusă în evidență de câteva tablouri, ajutată totodată și de covorul amplasat în acea zonă

Idee de amenajare living cu bucătărie

Da știm. Amenajarea unui living cu bucătărie este o variantă tot mai întâlnită în practică și te poate pune în dificultate uneori. 

Mai sus ai o idee de amenajare a livingului în această formă. Atunci când vrei sa creezi un design care să îmbine utilul cu plăcutul, trebuie să știi că sunt mai multe variante de amenajare a livingului cu bucătăria.

Unii aleg să delimiteze spațiul și să-l pună în evidentă cu ajutorul unei insule sau cu folosirea diferitelor modele de gresie, faianță sau chiar mobilier.


 În cazul de mai sus, putem observa faptul că tranziția dintre cele două zone este foarte subtila, inexistentă am putea spune. Totul este amenajat într-un stil modern și  pare la locul său, în aceleași nuanțe deschise.

Ție cum ți se par aceste idei?

Distribuie să vadă și alții:
en_USEnglish