Ce facem pentru tine ?

tinta
Pasul #1

Îți prezentăm instrucțiuni pas cu pas pentru realizarea lucrării

creion si echer
Pasul #2

Îți calculăm necesarul de materiale cu măsurătorile tale

pachet cu materiale
Pasul #3

Îți umplem coșul de cumpărături ca să poți cumpăra și primi totul acasă

Lucrurile pot deveni dificile atunci când vrei să-ți renovezi locuința. Cele mai întâlnite probleme de care te poți lovi sunt: fie lipsa unui plan de acțiune, fie absența unui buget realist sau al unor sfaturi utile și avizate.

Asta duce la o întârziere al lucrărilor, depășirea bugetului stabilit și multe alte bătăi de cap.

Montarea parchetului laminat este ușoară și poate fi realizată chiar de persoane fără îndemânare și experiență. Citește aici cum să montezi parchetul laminat și care sunt diferențele dintre substraturi.

Dacă vrei să știi cât te costă montarea parchetului laminat pentru locuința ta, poți afla acum cu un minim de efort.

Toate acestea cu ajutorul calculatorului nostru.
Calculator-Materiale-Necesare
Calculator-Parchet Lamiant

Parchetul laminat se montează singur

Pentru cei care au reușit cel puțin o dată să ducă la bun sfârșit o astfel de lucrare, asociază totul cu un joc de puzzle.

Înainte de a trece la joacă trebuie să aflăm necesarul de materiale și costul acestora în funcție de suprafața ta. De asemenea, vei putea decide ce fel de substrat dorești să folosești și vei vedea diferența de preț între substraturi.

Hai să calculăm împreună necesarul tău pentru montarea parchetului laminat!

Mai întâi evaluează cu atenție încăperea și ia o ruletă sau un metru tip lemn pentru măsurat.

Măsoară suprafața: Lungimea x lățimea pardoselii = suprafața ce trebuie acoperită

La această suprafață de acoperit mai adaugă 10% pentru a obține cantitatea necesară de parchet laminat de cumpărat (de obicei pierderile de material rezultat în urma montajului sunt aproximativ 10%). Nu știi măsurătorile exacte acum? 🤷‍♂️ Completează răspunsurile de test și mergi mai departe să vezi toate etapele lucrării. Vei putea schimba oricând datele introduse.

Fă necesarul de plintă și accesorii

Măsoară fiecare latură a spațiului, scăzând lățimile ușilor sau ale teracotelor, pentru a calcula și necesarul de plintă de parchet și accesorii. Cumpără mai bine mai mult decât prea puțin!

Acolo unde peretele depășește lungimea de 2.5m, vei avea nevoie de o îmbinare/conector pentru plintă.

Capătul plintei care ajunge la tocul ușii trebuie acoperit cu un capac/capăt de plintă, pentru partea stângă și partea dreaptă.

Orice încăpere are 4 colțuri. La fiecare colț se întâlnesc două bucăți de plinte. Acestea se acoperă cu ajutorul colțurilor interioare pentru plinte.

Dacă în cameră ai un coș de fum, teracotă montată sau un perete care iasă în față, plinta va parcurge și laturile acelea. Pentru aceasta ai nevoie de colțuri exterioare pentru plintă. Ia în calcul toate aceste aspecte ca să finalizezi lucrarea atent și cu un aspect impecabil.

Distribuie să vadă și alții:
en_USEnglish